• ✓ Veilig betalen met iDeal
  • ✓ Vandaag besteld, morgen in huis
  • ✓ Afhalen bij uw lokale winkel
✓ Meer dan 10.000 producten online! Vind hier snel uw product.

KLANTENSERVICE

Bel: 023 536 4864

Mijn winkelwagen

0

Betaalmogelijkheden

Bezorgkosten

De standaard verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling. Bestellingen vanaf € 100,- exclusief BTW worden gratis thuis bezorgd. Producten die verzonden worden naar een Electrosave dealer naar keuze zijn gratis af te halen op de betreffende locatie.

Betaalwijze

Bij Electrosave kunt u veilig betalen met de volgende betaalmethode:

iDEAL

Alle bij Electrosave online bestelde producten kunnen enkel via de webshop betaald worden. Dit geldt ook voor producten die bij een van de Electrosave dealers worden afgehaald. Het is dus niet mogelijk om bij de Electrosave dealers af te rekenen. Bij geretourneerde producten storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening binnen 14 dagen ná ontvangst van de geretourneerde producten.  Voor meer informatie over retourneren, bekijk de pagina 'ruilen en retourneren'.

Bedenktermijn

Bij iedere koop op afstand is een bedenktermijn (of herroepingstermijn) van kracht.  Dit geeft u de mogelijkheid om het product te beoordelen na aanschaf.  De bedenktermijn betreft een periode van 14 dagen en deze start op het moment van de leverdatum van uw product (dus niet direct bij aanschaf).  Binnen deze periode is het mogelijk om zonder opgaaf van reden van de aankoop af te zien. Indien u meerdere producten heeft besteld,  geldt de leverdatum van het laatste product dat u in uw bezit heeft.  Bij iedere retournering horen wij echter graag wat de reden is van het afzien van het product om zo onze dienstverlening te verbeteren.  Via het onderstaand retourformulier kunt u deze reden aangeven.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? We horen het graag middels onderstaand contactformulier en indien gewenst nemen wij contact met u op.

Contactformulier